Postkaartjes van Jenny Bakker

Afgelopen week liepen we de Oude Ebbingestraat in op weg naar de Game Mania. Gewoon even kijken of ze nog een leuk spel hadden voor de playstion of misschien wel voor de pc. Terwijl we door de straat heen liepen viel mijn oog weer eens op de winkel Plato. We waren er nog nooit binnen geweest wat ook ontzettend slim was. Want er is veelste veel leuks in die winkel te vinden, daar kwam ik al snel achter toen we naar binnen stapte.

Één van de eerste dingen die mij opviel is dat ze ook een rekje met postkaartjes hebben staan. Nogal vreemd in een planten/cd/dvd winkel vond ik. Maar stiekem ben ik best wel blij dat het rekje er staat. Want ze hebben er wel ontzettende mooie postkaartjes hangen. Waaronder een hoop van Jenny bakker. Waar ik uiteindelijk dan ook twee van mee nam.

tn_DSC08470

tn_DSC08473

Kijk ook hoe leuk de achterkant er uit ziet van dit postkaartje! Dat is nog eens wat anders dan de standaard achterkanten die je hebt bij postkaartjes. Ik zelf word altijd een beetje vrolijk als de achterkant van het postkaartje ook versierd is, want dit maakt het toch net iets mooier/leuker. Helaas zie je dit alleen bijna niet. Zelfs de kleinste tekening geeft al iets leuks aan de achterkant van een postkaartje. Naast dit postkaartje nam ik er nog één mee zoals ik al eerder zei, namelijk deze:

tn_DSC08474

Ook al weer zo prachtig! Beide postkaartjes lijken bijna wel uit een sprookje te komen. Wat misschien ook niet zo raar is want Jenny Bakker is illustrator van verschillende kinderboeken en heeft nog veel meer mooiere tekening gemaakt!

Één ding weet ik zeker. Als ik volgende keer weer een keertje in de stad ben haal ik nog een paar van deze mooie postkaartjes. Zodat ik deze ook eens een keertje kan versturen en andere ook van deze ontzettende mooie postkaartjes kan genieten. Want je begrijpt misschien wel dat deze twee prachtige postkaartjes lekker bij mij mogen blijven. En nu heel mooi staan te pronken op mijn bureau.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s