Gevonden in de kringloop #3

1gevonden

Gevonden in de kringloop is een post die elke keer online komt wanneer ik nieuwe postkaartjes gevonden heb in de kringloop. De ene keer zullen het kaartjes voor postcrossing zijn en andere andere keer weer oude kaartjes en misschien zelfs wel kaartjes die ik zelf hou.

Ik had niet verwacht dat ik al zo snel weer een nieuwe Gevonden in de kringloop online zou zetten. Maar vorige week dinsdag reden we voor het boodschappen doen even langs de kringloop aangezien Dennis wat kleding wou weg brengen. Die ochtend had hij het één en ander uitgezocht wat hij toch wilde weg doen, dus kon het mooi naar de kringloop. Natuurlijk konden we er niet heen zonder even snel een rondje te lopen. Zo als je ook al kan raden dook ik weer de bak met postkaartjes in.. Ondanks dat ik met mezelf had afgesproken dat ik er geen zou gaan kopen. Is dat jammer genoeg toch even heel slecht mislukt!

Want toen ik dit Noorwegen postkaartje zag liggen moest hij gewoon mee. Want zoals de meeste wel weten die mij al een tijd volgen heb ik in 2012 twee maanden in Noorwegen gezeten, en sinds die ben ik verliefd op het land. Ondanks dat ik er niet heel veel van heb gezien. Ooit ga ik nog eens een roadtrip doen of ieder geval meer van Noorwegen zien. Het is zelfs zo erg dat de bomen voor ons huis mij tegenwoordig doen denken aan Noorwegen. Maar dat even ter zijde.

tn_DSC08608

Toen ik de achterkant las waar op geschreven stond: ‘’Groeten uit een zonnig en fris Noorwegen’’. Legde ik het postkaartje dus al snel naast mij en besloot hem meteen mee te nemen. Want tjah Noorwegen, dat kan je toch niet laten liggen? Ik ieder geval niet! Heel even dacht ik ook dat het postkaartje weer wat ouder was, maar de 9 is natuurlijk weer vervaagd en toen ik thuis nog eens beter keek zag ik toch echt 1994 staan. Weer niet zo’n heel oud postkaartje maar ik ben er wel weer super blij mee! En nu verloopig even geen kringloop bezoeken meer!

Q: Ben jij wel eens in Noorwegen geweest?

Klik hier voor deel 1 / deel 2

Advertenties

3 gedachtes over “Gevonden in de kringloop #3

  1. Ooit ga je een roadtrip maken?!?? Dat is wel erg ruim genomen. Maak een plan ga sparen en vertrek nu je jong bent is het beter te doen. Als je straks oud bent zie je alleen nog je gemiste kans. Dus aan de slag samen met Dennis en goede reis.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s