About

Hoi! En leuk dat je wat meer over mij en de groene brievenbus te weten wilt komen. Als eerste zal ik mijzelf even kort voorstellen. Hoi again! Mijn naam is Laura en ik ben op dit moment 24 jaar oud, wat niet heel lang meer zal duren want deze maand verjaar ik al weer. Mijn hele leven heb ik in de grote stad gewoond tot dat ik Dennis tegen kwam. En om een lang verhaal kort te maken: We woonde binnen een paar maanden samen in de stad maar door een aantal omstandigheden besloten we in februari dit jaar onze hele leven om te gooien en gingen we terug naar het Noorden, waar Dennis officieel ook vandaan komt. En nu wonen we in ons mooie paradijsje zoals ze het hier noemen in het groenste dorp van Nederland. En weet je wat? I love it! Stiekem ben ik gewoon een plattelands meisje.

Mijn liefde voor postkaartje begon zo’n twee jaar terug toen ik mijn kamer grondig aan het schoonmaken was en ontdekte dat ik wel heel veel postkaartjes had. Die zelfde dag begon ik nog een 365 dagen project waar ik elke dag een postkaartje zou gaan inscannen voor een jaar lang. Dit hield ik helaas maar een paar maanden voor en de liefde zakte weer een heel stuk af. In dat zelfde jaar verbleef ik ook twee maanden in Noorwegen waar ik werkte op een schapenboerderij en daar kwam die liefde langzaam weer terug. Elke keer als ik of we ergens heen gingen kocht ik wel een postkaartje en toen ik weer terug kwam besloot ik een blog te starten om daar te schrijven over mijn liefde voor postkaartjes die sinds die alleen maar groeide. Ook stopte ik met deze blog helaas door bepaalde omstandigheden en sinds dien heb ik nog twee andere blogs gehad die ik op dit moment ook niet meer heb.

Misschien vraag je je nu af waarom ik dan weer een nieuwe blog ben gestart. Want als ik het toch niet kan volhouden waar doe ik de moeite dan voor? Nou ten eerste: kan ik gewoon niet zonder bloggen en ben ik er eigenlijk altijd al heel slecht in geweest. Ten tweede: moet je doen wat je leuk vind, want het leven is al kort genoeg. En ten deerde: De liefde voor de postkaartjes is nooit verdwenen en ik had toch wel spijt dat ik nooit verder ben gegaan met mijn nieuwe blog.

En zo werd De Groene Brievenbus geboren.

Advertenties

Een gedachte over “About

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s